Wednesday, 23 March 2011

Tangis & Tawa di kongsi bersama...SPM2010 lakaran sejarah

Bismillahirrahmanirrahim.

Kelmarin,
23/3/2011,Rabu

telah menjadi lakaran sejarah dalam hidup ana,telah terbuku di dalam
Lauh Mahuz(tiada dipasaran ya..http://www.emocutez.comyang tak boleh di ubah lagi!~

Lembaran baru ini yang akan membawa ana berlayar menuju matlamat dan impian.InsyaAllah~
Lembaran itu ialah
"hei!result spm dah keluar la!~"
http://www.emocutez.com
apa?????????????????

Buat semua sahabat batch SPM2010 yang lulus dengan cemerlang dan straight A,mabruk ya!~

http://firdausmuhammad.files.wordpress.com/2011/01/tahniah.jpg

Man Jadda Wa Jada
Siapa yang berusaha,InsyaAllah pasti berjaya.

Alhamdulillah...ana redha dengan ketentuan dari Ilahi buat ana.
Namun,ana masih mengharapkan sinar pelangi dibalik hujan itu~http://www.emocutez.com

Dear Diary...

http://i673.photobucket.com/albums/vv97/muu01/diary.jpgehem2..nggeee~http://www.emocutez.com

lepas dapat result,pergi salam2 muallimah(cikgu) ucap terima kasih.
ummi call kat sekolah,dengan redha ummi terima apa aje result ana,Alhamdulillah...
InsyaAllah Ummi
ada hikmahnya.

lepas tu balik rumah ajak kawan2 sekali nak tinjau2http://www.emocutez.com untuk isi borang online dan selidiki sikit2 apa2 yang patut tu.
kawan ana tersedar!!!~
dia tak beli lagi no.pin untuk IPG(Maktab Guru)
aduh..~!
ana dah forward dah suruh beli no.pin dan isi borang online.
owh~mungkin juga dia terlupa dan anggap tarikh "off" tu tak lepas lagi.http://www.emocutez.com
semak2 balik kat internet,

owh....~ouuhhh.....S.E.L.A.M.A.T!http://www.emocutez.com
IPG di lanjutkan sampai 25/3/2011 ni
Alhamdulillah,masih sempat InsyaAllah

Hah!tunggu lagi?
apa lagi kami pun rancang la nak pegi BSN beli no.pin untuk dia
naik keta dengan Liyana yang dah ada
"lesen memandu ya"


tup..tup...jeng!JENG!jeng!!!~(suspen)
Farhana,kenapa salinan sijil lepasan sekolah ini ada kat hang(loghat uthara)?
bukan ka kena bagi kat teacher tadi masa kat sekolah?

dengan terkejut nya ana...haaa..????sambil buat muka blur n tak bersalah + TERKEJUT!http://www.emocutez.com

ya ka?aduh~ macam mana boleh tak perasan pula ni.http://www.emocutez.com
kena pi sekolah balik la.
owkehh~perancangan di atur...
Pergi rumah liyana ambil kereta>sekolah(hantar tu la~)>pergi BSN(beli no.pin)

Perancangan di tukar!!
Pergi rumah liyana ambil kereta>sekolah(hantar tu la~)>u-turn ke rumah liyana>syahrina(kwn 1 lg)hantar moto kat rumah tok>liyana bawa adik>alin ada sekali>pergi rumah tok syahrina>pusing balik pergi ambil Hajar>Teruskan perjalanan>ambil majidah>pergi BSN>pergi jusco>Balik..~

Rancang nak pergi BSN 3 orang.
last2~jadi 7 orang dalam kereta liyana.(maaf ya,menyusahkan)
Best nya...~jalan2 ngan kawan,lagi ramai,lagi meriah...http://www.emocutez.com
maaf ya asmira n aina.http://www.emocutez.com
sebenar nya nak pegi beli no.pin shj.

Singgah POPULAR beli novel baru~

yeaaahhhh!

http://firdausmuhammad.files.wordpress.com/2011/02/cemerlang-1.jpg?w=300&h=247

JANGAN PUTUS ASA!
LA TAHZAN!
TERUSKAN USAHA!

DEMI

MATLAMAT

ITU.

Aja!Aja! FIGHTING!!!!!!!!!!!

http://www.emocutez.com
>>>>> http://www.emocutez.com

Wassalam.

4 comments:

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan .. tengok jgn x tengok.. sila klik disini dan klik disini. Juga tutor 4 the latest read more klik disini.
Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
DISINI

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

Blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis dan memberi info.. Semoga sejahtera dan sentiasa diberi keberkatan olehNya.. wassalam.

sejarahku~ said...

salam ziarah..hmmnice blog....
anyway.mabruk 4 your result

Nur Farhana said...

BUJANG SUSAH:Wa'alaikumussalam...syukran ya akhi.Terima kasih atas info dan tips yg diberikan.^^May Allah SWT bless you to

Nur Farhana said...

sejarahku~:Syukran ya akhi. ^^