Saturday, 1 October 2016

[ Siapakah yang perlu Omega Guard SHAKLEE ni ? ]

Bismillah..

[ Siapakah yang perlu Omega ni ? ]





Meh sini..ada pencerahan tahap kelajuan cahaya..(3×10^8 m/s)

Semua peringkat umur sedari setahun ke atas boleh menggunakan Omega Guard ini. Tiada tahap kesihatan yang baik tanpa pelaburan wang untuk membeli produk yang bermanfaat seperti Omega Guard Shaklee ini



Siapakah Perlukan Omega 3 Untuk Menyokong Tahap Kesihatan?

1. Warga Emas
2. Pesakit Jantung
3. Wanita
4. Wanita yang telah melahirkan anak
5. Pesakit darah tinggi
6. Orang yang selalu lupa
7. Kanak-kanak berusia 1 tahun dan ke atas
8. Pelajar
9. Ibu menyusu
10. Ibu Hamil
11. Orang yang mementingkan tahap kesihatan yang bagus




Promosi hebat October ni.
>> Beli 2 Omega dapat 5% discount

>> Beli 7 botol Omega dengan harga 6 botol

1Botol Omega ada 90 capsules

Order > 012-455 4070 <

#IrShaklee
#CabaranTurbo5
#PengedarShakleePenang
#PromosiOmegaGuardOctober

[Osem betul OMEGA GUARD SHAKLEE ni!]

Bismillah..

[Osem betul OMEGA GUARD SHAKLEE ni!]



.
.
Omega 3 yang terkandung dalam Omega Guard Shaklee membantu memperbaiki masalah berkaitan otak seperti:-
- Mencegah insomnia
- Mengurangkan tekanan emosi
- Mengurangkan kemurungan dan kebimbangan
- Membantu memperbaiki masalah autism
- Membantu memperbaiki masalah kanak-kanak hyperactive
- Mengurangkan masalah schizophrenia
- Mengurangkan masalah lupa pada wanita yang telah melahirkan anak


Hehe..Jatuh Chenta tak ?

Beli 2 botol omega boleh 5% discount lagi.
Bulan ni je taw..bulan depan?
Bulan depan promosi yang lain dah.


Harga 2botol serendah Rm2**
Nak lagi murah??
Order 7 botol..bayar dengan harga 6botol je

Meh Order lekaihh..
012-455 4070


Tengah HOT promosi Omega October ni..

OMEGA GUARD SHAKLEE TERBAIK !! :)

Bismillah..

24 Manfaat Omega 3 Dalam Omega Guard Shaklee



1. Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita
2. Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan
3. Mencegah salur darah dari tersumbat
4. Omega 3 dapat mengelakkan strok
5. Mengekalkan tekanan normal darah
6. Membantu mengurangkan ketegangan urat leher
7. Mengurangkan sakit kepala
8. Merendahkan kolestrol
9. Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan
10. Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
11. Mengawal masalah obesiti
12. Mengurangkan risiko penyakit jantung
13. Sangat bagus untuk ibu hamil - membantu tumbesaran dan perkembangan
otak janin
14. Meningkatkan perkembangangan memori janin dan kanak-kanak
15. Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak
16. Membantu menyihatkan paru-paru
17. Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis, dll
18. Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE (lupus erythematosus)
19. Omega 3 juga membantu memperbaiki penyakit buah pinggang
20. Membantu menentang kanser paru-paru, payudara, kanser prostat dan kanser kolon.
21. Membantu meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan
22. Membantu pankreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih baik
23. Memelihara fungsi-fungsi sendi
24. Mencegah penyakit gout

Jomm..ikhtiar dengan Shaklee ! ^^

Hubungi >Hana: 012-455 4070<

#IrShaklee
#PromosiOmegaGuardOctober
#PengedarShakleePenang
#CabaranTurbo2

[PROMOSI OMEGA GUARD SHAKLEE]

Bismillah..

[PROMOSI OMEGA GUARD SHAKLEE]



Kelebihan Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee

1. Minyak Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee diesktrak dari ikan laut dalam dan berair sejuk (sardin, mackerel, herring dan anchovies)

2. Tidak dihasilkan dari minyak hati ikan yang mengandungi toksik.

3. Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee mengandungi 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan minyak hati ikan.

4. Sangat berbeza daripada produk omega 3 di pasaran kerana Omega Guard Shaklee satu-satunya minyak ikan omega 3 paling tulen, lengkap dengan 7 jenis asid lemak omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA dan ALA.

5. 1 kapsul Omega Guard Shaklee membekalkan 905mg asid lemak omega 3, EPA dan DHA.

6. Omega Guard Shaklee dihasilkan daripada kaedah ultratulen bergred farmaseutikal berteknologi terkini

7. Kaedah utlratulen adalah proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengektrask omega 3 yang tulen dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, dan PCB.

Hati-hati memilih minyak ikan omega 3 di luar sana kerana kemungkinan tahap merkuri tinggi dan kualiti serta keberkesanannya belum tentu terjamin.

Nak tahu lebih lanjut?
Hubungi saya 012-455 4070

#IrShaklee
#PromosiOmegaGuardOctober
#PengedarShakleePenang

[ FARHANA..Kenapa Ir Shaklee ? ]

Bismillah..
Alhamdulillah hari ni genap 11hari menjadi Shaklee Independent Distributor. Saya pilih bulan Sept untuk daftar sebagai ahli Shaklee sebab..Sept dan no.9 sangat sinonim dengan kehidupan saya. ^_^
Sebelum ni pun semasa belajar di UniMAP ada buat business juga, tapi business dropship macam tu sahaja. So..kiranya business Shaklee sebagai cabaran untuk diri sendiri juga :)
yooshhhh semangat!
Mostly..yang terlibat secara langsung dengan Shaklee pun memang orang yang hebat juga, suri rumah yang ada Ijazah, master, tak kurang juga engineer dan doctor.
Saya? Fresh graduate dari UniMAP. Universiti terbesar di Malaysia.haha..InsyaAllah Engineer-to-be (Mohon doa kalian juga). Jadinya dengan semangat membara, saya cipta trademark untuk perniagaan Shaklee ni..dengan "IrShaklee"


Untuk memudahkan anda juga..yang mana nak kenali produk Shaklee..senang jer..Caranya..
1) Boleh pm saya di fb ni atau 012-455 4070(Whatsapp)
2) Cari #IrShaklee di fb.
3) Blog saya di nurfarhana930.blogspot.com
.
.
Kenapa saya yakin sangat nak jadi Shaklee Independent Distributor ??
1) Surah Ar-Ra'd ayat11
"Sesungguhnya Allah tidak akan mengubah nasib suatu kaum kecuali kaum itu sendiri yang mengubah apa apa yang pada diri mereka "
nak menjemput rezeki, kita kena bergerak dari zone selesa.
2) Sunnah Rasulullah dan perniagaan antara sumber pencarian yang tinggi peratusannya.
3) Saya nak sihat dan kongsi kebaikkan Shaklee kepada anda juga. Please..please jangan makan suppliment luar yang merbahaya tu.
4) Shaklee ada landmark study sendiri as a prove bahawa selamatnya penggunaan suppliment Shaklee untuk tubuh badan kita. Shaklee juga ada lab sendiri untuk kajian. Angkasawan pun makan Shaklee kat angkasa..haha..bukan selamat di bumi je..di angkasa pun...
5) Dapat positive vibes bersama dengan master Shaklee, tak perlu dah nak jerit..."Senpai....please notice me.."..takdak2...tak perlu..haha.Sebab Master Shaklee memang Sempoi dan sangat humble..mereka tak putus2 bagi semangat dan tips pada downline.
Bulan October 2016 ni ada sesuatu yang ISTIMEWA untuk yang daftar sebagai ahli Shaklee :)
.
.
Mengejar Cita dan Cinta. Shaklee ~
"Creating Healthier Lives"
"Jadilah Jundullah dengan kaki berpijak di bumi.Namun cita-citamu tergantung di langit nan tinggi"
Shaklee ni..jual Vitamin jer ke ???
haipp...x dak la..Shaklee jual macam-macam okeyh :)
Antaranya:
-Healthy Nutrition
-Healthy Weight
-Healthy Beauty
-Healthy Home
Shaklee juga ada menyediakan pakej istimewa ..yakni solusi (ikhtiar) untuk masalah anda insyaAllah.
"Masa depan anda bergantung pada apa yang anda pilih."
-Dr. Forrest C.Shaklee
JOM PILIH SHAKLEE <3
SEBAGAI SUPPLIMENT TAMBAHAN HARIAN ANDA.

Thursday, 29 September 2016

[ PROMOSI VITA-C PLUS SHAKLEE ]

[ PROMOSI VITA-C PLUS SHAKLEE ]




Promosi ini bulan SEPTEMBER sahaja ya :)

Beli 2 Botol Vita-C Plus >> Discount 5%
Beli 6 Botol Vita-C Plus >> Dapat Percuma 1 Botol Vita-C Plus

Hubungi HANA : 012-4554070 Sekarang!! ^^


WOW!!
Sebotol Vita-C ada 180 tablets, insyaAllah boleh habiskan dalam masa 3 bulan, sehari ambil 2 tablets.
1 tablet Vita-C = 7biji oren
Jom ajak kawan-kawan beli Vita-C Plus Shaklee ni <3
.
.
.
Vitamin C kini dilengkapi dengan “Citrus Bioflavonoids Complex” dan juga “Sustained Release System”!
.
Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian.
Oleh itu, ia perlukan penambahan yang berterusan. Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit.
Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C sahaja!
.
.
.
Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain?
>>Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C.

>>Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam!!

>>SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C.

Inginkan vitamin C untuk kesihatan anda? Lebih banyak kebaikan dan khasiat lain yang anda akan perolehi!!! Dan harganya SANGAT BERBALOI…


PROMOSI SHAKLEE SEPTEMBER (1HARI LAGI)

[ PROMOSI SHAKLEE SEPTEMBER ]

Tinggal 1 HARI LAGI !! ^^
PROMOSI APA BULAN NI???

Jangan risau..Masih belum terlambat untuk Order.

Beli 6 Percuma 1! ESP/VITA C
Beli 2 dapar 5% diskaun! ESP/VITA C
Beli 3 Percuma 1! VITA-LEA FOR CHILDREN


Untuk Order dan pertanyaan lanjut
Hubungi : HANA 012-4554070






#PengedarShakleePenang

[ UPLINE SHAKLEE SAYA iREACH ]

Bismillah..
Assalamualaikum wbt.


HQ Shaklee Seberang Jaya, Pulau Pinang



Selapas AidilAdha hari tu..saya sempat join program Shaklee bersama iReach untuk mendengar perkongsian master2 semasa ke Orlando Tour baru-baru ini..

Jadinya..nak kongsilah pengalaman mereka tu..
sumber dari :http://ireach.my/category/pengalaman-shaklee/

Apa yang best pasal iReach Orlando Tour ni?

1) best sebab kami boleh jumpa seramai mungkin geng2 iReach seluruh Malaysia. Selain jumpa atas dasar ukhuwwah, kami juga berjumpa untuk sama-sama berfikir & brainstorm cara terbaik nak kembangkan business paling best ni.

2) best sebab kami boleh share apa yang kami belajar sepanjang berada di Shaklee Global Conference, Orlando. Nak share semua memang sebulan pun tak habis. Jadi kami dah siap-siap tapis perkara paling penting yang semua SID perlu tahu (dan apa nak buat bila dah tahu)

3) walaupun tak berkesempatan nak join Shaklee Global Conference pun boleh tahu apa yang berlaku di sana. Entah-entah, lebih banyak tahu berbanding orang lain yang p tapi tak cukup memerhati.

Inilah best business Shaklee ni.
100% support & komitmen drpd upline*.

*kalau daftar ahli Shaklee dalam group iReach lah

Namun, perlu diingat.

Sebagus mana pun upline, kejayaan masih bergantung kepada diri sendiri. Kami dah berikan yang terbaik kepada ahli iReach yang komited, selebihnya terletak pada usaha masing-masing.

okey sekian..itu pengalaman hebat dari master iReach.

[ OFFICIALLY AS SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR ]

Bismillah.
Alhamdulillah seminggu sebelum tarikh ulang tahun kelahiran sendiri
yakni pada 20 Sept 2016.
Nur Farhana sah menjadi "Shaklee Independent Distributor"
Mengisi masa dan ruang lepas ni dengan berbusiness insyaAllah
Suka untuk saya kongsi bersama kata-kata dari insan yang hebat dalam Shaklee :
" Masa depan anda bergantung pada apa yang anda pilih."
-Dr. Forrest C.Shaklee

Tidak lupa kepada Senpai Shaklee..Trima kasih banyak2
Atikah Jamil
Amalina Dahiyah Jamil
Niza Ahmad
Nur Fadhilah

Mohon tunjuk ajar *peace!*
Shaklee creating healthier lives