Saturday, 1 October 2016

[ FARHANA..Kenapa Ir Shaklee ? ]

Bismillah..
Alhamdulillah hari ni genap 11hari menjadi Shaklee Independent Distributor. Saya pilih bulan Sept untuk daftar sebagai ahli Shaklee sebab..Sept dan no.9 sangat sinonim dengan kehidupan saya. ^_^
Sebelum ni pun semasa belajar di UniMAP ada buat business juga, tapi business dropship macam tu sahaja. So..kiranya business Shaklee sebagai cabaran untuk diri sendiri juga :)
yooshhhh semangat!
Mostly..yang terlibat secara langsung dengan Shaklee pun memang orang yang hebat juga, suri rumah yang ada Ijazah, master, tak kurang juga engineer dan doctor.
Saya? Fresh graduate dari UniMAP. Universiti terbesar di Malaysia.haha..InsyaAllah Engineer-to-be (Mohon doa kalian juga). Jadinya dengan semangat membara, saya cipta trademark untuk perniagaan Shaklee ni..dengan "IrShaklee"


Untuk memudahkan anda juga..yang mana nak kenali produk Shaklee..senang jer..Caranya..
1) Boleh pm saya di fb ni atau 012-455 4070(Whatsapp)
2) Cari #IrShaklee di fb.
3) Blog saya di nurfarhana930.blogspot.com
.
.
Kenapa saya yakin sangat nak jadi Shaklee Independent Distributor ??
1) Surah Ar-Ra'd ayat11
"Sesungguhnya Allah tidak akan mengubah nasib suatu kaum kecuali kaum itu sendiri yang mengubah apa apa yang pada diri mereka "
nak menjemput rezeki, kita kena bergerak dari zone selesa.
2) Sunnah Rasulullah dan perniagaan antara sumber pencarian yang tinggi peratusannya.
3) Saya nak sihat dan kongsi kebaikkan Shaklee kepada anda juga. Please..please jangan makan suppliment luar yang merbahaya tu.
4) Shaklee ada landmark study sendiri as a prove bahawa selamatnya penggunaan suppliment Shaklee untuk tubuh badan kita. Shaklee juga ada lab sendiri untuk kajian. Angkasawan pun makan Shaklee kat angkasa..haha..bukan selamat di bumi je..di angkasa pun...
5) Dapat positive vibes bersama dengan master Shaklee, tak perlu dah nak jerit..."Senpai....please notice me.."..takdak2...tak perlu..haha.Sebab Master Shaklee memang Sempoi dan sangat humble..mereka tak putus2 bagi semangat dan tips pada downline.
Bulan October 2016 ni ada sesuatu yang ISTIMEWA untuk yang daftar sebagai ahli Shaklee :)
.
.
Mengejar Cita dan Cinta. Shaklee ~
"Creating Healthier Lives"
"Jadilah Jundullah dengan kaki berpijak di bumi.Namun cita-citamu tergantung di langit nan tinggi"
Shaklee ni..jual Vitamin jer ke ???
haipp...x dak la..Shaklee jual macam-macam okeyh :)
Antaranya:
-Healthy Nutrition
-Healthy Weight
-Healthy Beauty
-Healthy Home
Shaklee juga ada menyediakan pakej istimewa ..yakni solusi (ikhtiar) untuk masalah anda insyaAllah.
"Masa depan anda bergantung pada apa yang anda pilih."
-Dr. Forrest C.Shaklee
JOM PILIH SHAKLEE <3
SEBAGAI SUPPLIMENT TAMBAHAN HARIAN ANDA.

No comments: