Thursday, 29 September 2016

[ UPLINE SHAKLEE SAYA iREACH ]

Bismillah..
Assalamualaikum wbt.


HQ Shaklee Seberang Jaya, Pulau Pinang



Selapas AidilAdha hari tu..saya sempat join program Shaklee bersama iReach untuk mendengar perkongsian master2 semasa ke Orlando Tour baru-baru ini..

Jadinya..nak kongsilah pengalaman mereka tu..
sumber dari :http://ireach.my/category/pengalaman-shaklee/

Apa yang best pasal iReach Orlando Tour ni?

1) best sebab kami boleh jumpa seramai mungkin geng2 iReach seluruh Malaysia. Selain jumpa atas dasar ukhuwwah, kami juga berjumpa untuk sama-sama berfikir & brainstorm cara terbaik nak kembangkan business paling best ni.

2) best sebab kami boleh share apa yang kami belajar sepanjang berada di Shaklee Global Conference, Orlando. Nak share semua memang sebulan pun tak habis. Jadi kami dah siap-siap tapis perkara paling penting yang semua SID perlu tahu (dan apa nak buat bila dah tahu)

3) walaupun tak berkesempatan nak join Shaklee Global Conference pun boleh tahu apa yang berlaku di sana. Entah-entah, lebih banyak tahu berbanding orang lain yang p tapi tak cukup memerhati.

Inilah best business Shaklee ni.
100% support & komitmen drpd upline*.

*kalau daftar ahli Shaklee dalam group iReach lah

Namun, perlu diingat.

Sebagus mana pun upline, kejayaan masih bergantung kepada diri sendiri. Kami dah berikan yang terbaik kepada ahli iReach yang komited, selebihnya terletak pada usaha masing-masing.

okey sekian..itu pengalaman hebat dari master iReach.

No comments: