Wednesday, 14 November 2012

random about my life,maybe..

Assalamualaikum! ^^



wanna be there soon..country 4 season..^^


tetiba rasa rindu kat matrik Penang.
haha..
rasa pelik! =.='

lagi pelik bila situasi ni berlaku kat ana di UniMAP ni sekarang.
dulu bila masuk matrik,selalu jumpa orang yang muka sama dengan kengkawan sekolah.
dah tu bila datang sini(UniMAP) pula,selalu terserempak dengan orang yang muka sama dengan kengkawan matrik.

apakah ini jodoh menemui wajah seiras.
~.~

tu lah antaranya sebab2 mengingatkan ana kembali kepada sahabat2 ana.
rindu.ahaks!

baghu perasan khazanah gambaq2 masa di matrik dulu habis tak dak dah.
huhu..sedih.lost and "not found"!
angkara virus !!
benci betul.
habis tak dak gambaq bedah tikus tu.suka sangat2 bedah2 ni.
sekolah rendah dulu seingatku tak dak bedah2 menatang,just tanam pokok taugeh..haha,memori kot.
meningkat dewasa sikit,dewasa kah?
rasa macam budak hingusan yang baru lihat dunia besaq sikit ja,sekolah menengah.
sekolah menengah,bedah katak.best habaq kat hang! ^^'
ingat lagi,ada sekoq katak tu besaq gila kawan ana cari tepi bendang dia kata,katak tu terlepas dalam makmal,tak sempat  mak cik penolong makmal tu nak pelali dia dengan formalin.am i right?formalin?

then,besaq sikit gi,masuk matrik bedah tikus putih yang comel!
siap bedah otak dia lagi!!eksited gila masa tu..
orang lain tengok ana bedah,siap kata kejamnya..haha..
dah cikgu suruh bedah otak dia,tunggu apa lagi.tu lah masanya nak jadi doktot hewan jap.





then..



...





...






...







...






 ..






sekarang ana belajar fizik!!
tak dak dah bedah2 hewan segala.

jangan mimpi lah~ ='(
sedih o..

dah lah cinta ana pada biologi sedalam dalam lautan,setinggi tinggi semesta alam.
hiperbola melampau pulak dah.

takdir ana di sini,bedah komputer kot.
anyway,best gak lah.
pensyarah comp.programming ana bagi tahu:"kalau dah teror comp.programming ni tahap dewa,bleh la buat game.."

dalam hati,*wah..wah...dah eksited nak buat game seniqi*haha..

apa ingat senang ka!last skali,buat manual tulis comp.prog pun tak lepas.
hampeh~
dah berangan dah nak jadi macam Baek Seung Jo dalam ceqita mischievous kiss yang ganti ayah dia masa sakit tu,cipta game terbaru untuk syarikat ayah dia.


apa ana ni ada gaya engineer-to-be kah?

impian duniawi ana,nak sambung master di korea dalam kos engineering.harap-harapnya dapatlah!
not because i'm crazy with k-pop and yada..yada..
but..after egypt as my dream to future study is korea!!
menyampah gak la dgn budak sekarang,minat k-pop gila2..over lebih.ada ka patut menangis,sebab jealous kawan dia yang lain sebut nama band korea yang dia minat gila.(adik ana ceghita la..)

baik menangis rindukan Rasulullah ka.

eh!sarkastik pulak.tapi betoi pa..





# apa motif entri kali ni?

huh... =.="


3 comments:

Muhammad Firdaus Bin Kamarudin said...

programming best :) Semoga hasrat tercapai, Insya'Allah

Salam Maal Hijrah,

iqbalsyarie said...

Yup. samalah dengan komen di atas. Semoga hasrat tercapai, dengan izinNya dan usaha yang selaras hendakNya :D

Citrus Azwa said...

salam ukhwah..;) http://garapankenangan.blogspot.com