Wednesday, 7 November 2012

fighting?!

Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum! ^_^



motif boh gambaq nie?heh..bukan nak hide kesalahan.





exam.
Basic Electronic Engineering.
#apakah????kenapa soalan yang kena guna 'benda petak ada nombot' tu sikit ja?
ha...?=.="
banyak soalan simple,
tapi malangnya,baca nota sekali imbas.
pap!!kena muka.
aduh,sakit. ='(
hafal formula bagaai nak rak tahap petala kelapan buka tutup buku.
=.="
terfikir juga,macam mana lah nak aplikasikan menda alah tu semua dari 
segi 'aspek kehidupan'.=.=??
adakah?perlukah?aplikasi dalam exam,aiwah~sudah pasti!
harap2nya..formula tersebut terus melekat hingga final exam.harap2..
sekarang ingat?
#sambil otak ligat berfikir,mentol yang malap semakin menyala-nyala.

Ya Allah... ='(

exam.
Electric Circuit Theory.
lecturer cakap,sem 1 tahun 1 ni semua basic ja..
senang lah maksudnya?
habis tu yang tadi tu..jawab apa lah Hana hoi~
soalan 1,yup!theory membuktikan itu..ini..yada2..hem.... =.='
soalan 2,kira ok lagi kot..kira Req<<my favorite,ahaks!^^
soalan 3,yakni yang terakhir..apa lah yang merepek bersama nodal n mesh analysis.
 siap last sekali tanya yang mana proper,mesh?or... nodal?
 pilih mesh,rasa macam senang lg nak cari Vo.

Usaha.Doa.Tawakal.
^^

Hope lepas ni lebih chayok!chayok!fightingg!!
jihad!
AllahuAkbar!





eh!semangat nyer dik.. ^^








** huwaa.... TT_TT nak balik rumah,nak balik juga..harap2 ada tiket bas lagi**

 

1 comment:

iqbalsyarie said...

Semoga sentiasa sukses selalu. Tak apa. Bersusah dahulu. Hari ini ilmu tentang elektronik juga sangat penting untuk memajukan islam. Jadi, study hard. Pray hard.