Thursday, 29 September 2016

[ PROMOSI VITA-C PLUS SHAKLEE ]

[ PROMOSI VITA-C PLUS SHAKLEE ]




Promosi ini bulan SEPTEMBER sahaja ya :)

Beli 2 Botol Vita-C Plus >> Discount 5%
Beli 6 Botol Vita-C Plus >> Dapat Percuma 1 Botol Vita-C Plus

Hubungi HANA : 012-4554070 Sekarang!! ^^


WOW!!
Sebotol Vita-C ada 180 tablets, insyaAllah boleh habiskan dalam masa 3 bulan, sehari ambil 2 tablets.
1 tablet Vita-C = 7biji oren
Jom ajak kawan-kawan beli Vita-C Plus Shaklee ni <3
.
.
.
Vitamin C kini dilengkapi dengan “Citrus Bioflavonoids Complex” dan juga “Sustained Release System”!
.
Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian.
Oleh itu, ia perlukan penambahan yang berterusan. Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit.
Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C sahaja!
.
.
.
Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain?
>>Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C.

>>Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam!!

>>SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C.

Inginkan vitamin C untuk kesihatan anda? Lebih banyak kebaikan dan khasiat lain yang anda akan perolehi!!! Dan harganya SANGAT BERBALOI…


PROMOSI SHAKLEE SEPTEMBER (1HARI LAGI)

[ PROMOSI SHAKLEE SEPTEMBER ]

Tinggal 1 HARI LAGI !! ^^
PROMOSI APA BULAN NI???

Jangan risau..Masih belum terlambat untuk Order.

Beli 6 Percuma 1! ESP/VITA C
Beli 2 dapar 5% diskaun! ESP/VITA C
Beli 3 Percuma 1! VITA-LEA FOR CHILDREN


Untuk Order dan pertanyaan lanjut
Hubungi : HANA 012-4554070






#PengedarShakleePenang

[ UPLINE SHAKLEE SAYA iREACH ]

Bismillah..
Assalamualaikum wbt.


HQ Shaklee Seberang Jaya, Pulau Pinang



Selapas AidilAdha hari tu..saya sempat join program Shaklee bersama iReach untuk mendengar perkongsian master2 semasa ke Orlando Tour baru-baru ini..

Jadinya..nak kongsilah pengalaman mereka tu..
sumber dari :http://ireach.my/category/pengalaman-shaklee/

Apa yang best pasal iReach Orlando Tour ni?

1) best sebab kami boleh jumpa seramai mungkin geng2 iReach seluruh Malaysia. Selain jumpa atas dasar ukhuwwah, kami juga berjumpa untuk sama-sama berfikir & brainstorm cara terbaik nak kembangkan business paling best ni.

2) best sebab kami boleh share apa yang kami belajar sepanjang berada di Shaklee Global Conference, Orlando. Nak share semua memang sebulan pun tak habis. Jadi kami dah siap-siap tapis perkara paling penting yang semua SID perlu tahu (dan apa nak buat bila dah tahu)

3) walaupun tak berkesempatan nak join Shaklee Global Conference pun boleh tahu apa yang berlaku di sana. Entah-entah, lebih banyak tahu berbanding orang lain yang p tapi tak cukup memerhati.

Inilah best business Shaklee ni.
100% support & komitmen drpd upline*.

*kalau daftar ahli Shaklee dalam group iReach lah

Namun, perlu diingat.

Sebagus mana pun upline, kejayaan masih bergantung kepada diri sendiri. Kami dah berikan yang terbaik kepada ahli iReach yang komited, selebihnya terletak pada usaha masing-masing.

okey sekian..itu pengalaman hebat dari master iReach.

[ OFFICIALLY AS SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR ]

Bismillah.
Alhamdulillah seminggu sebelum tarikh ulang tahun kelahiran sendiri
yakni pada 20 Sept 2016.
Nur Farhana sah menjadi "Shaklee Independent Distributor"
Mengisi masa dan ruang lepas ni dengan berbusiness insyaAllah
Suka untuk saya kongsi bersama kata-kata dari insan yang hebat dalam Shaklee :
" Masa depan anda bergantung pada apa yang anda pilih."
-Dr. Forrest C.Shaklee

Tidak lupa kepada Senpai Shaklee..Trima kasih banyak2
Atikah Jamil
Amalina Dahiyah Jamil
Niza Ahmad
Nur Fadhilah

Mohon tunjuk ajar *peace!*
Shaklee creating healthier lives