Saturday, 22 December 2012

r i n d u









mak











abah

















adik
















dan

sekarang...

"study week!!!"


*makin banyak helaian diselak,makin kosong otak*






gigil...







ana perlu "usaha KUAT"
even,mak n abah tak datang melawat kat sini.
 pppfffffff.......jangan jadi manja la farhana!
 












ana
teringin sangat nak pergi sana nanti.

tapi...
ana nak pergi bukan atas nama melancong

ana nak pergi
atas nama







*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*





"sebagai seorang pelajar!"




*terasa diri ini terlalu kerdil dan tak layak nak study di sana*


ada jurang di situ.


tapi "itu impian ana yang sentiasa semat disini!"



manjada wajada!
fighting!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



belum terlewat!

3 comments:

Es Vader said...

All the bestt :DD *follow saya balik eh.ekekeke

Ukhti Hana said...

Thanks! eh!bg lah link.saya klik nama awk dia pg ke google+,tak ada link blog awk pun di situ.mcm mana nak follow balik. =)

Es Vader said...

hehe sori2. :) http://nadmayonz.blogspot.com/