Tuesday, 23 October 2012

Bismillahirrahmanirrahim.



balik kampung??? =.="





Alhamdulillah...

dah mula bercuti.

AMARAN : entri ni tak ada ibrah sangat rasanya,baik antum semua megundur diri daripada terus membaca..amaran!~ --_--

yeaay!!selamat tinggal Perlis,Selamat datang Pulau Pinang!haha..

=}

malas nak berkemas pula,huh.. =')

lepas cuti,bermulanya kembali jihad di medan perjuangan

senjatanya "pena"!

antara 'wish list' ana bila balik Penang ni:

1)nak lepak lama2 di kedai buku "POPULAR",kat Perlis tak dak kedai buku besaq macam Popular.huh...sadis! ='(
kalau biasa lepak 1jam,lepas ni 2 jam boleh?haha..kesian mak,boleh round rak resepi sampai muntah hijau. 
buku yg dibawa dari rumah yg masih belum habis baca ;)


2)beli printer..!susah kot dok di Kolej Kediaman Wang Ulu ni tak ada printer sendiri.ana kena "rajinkan diri" nak turun bawah,semata-mata nak print.aras1 tak pa la jugak,ana aras 4 kot. =(

3)Study "Basic Electronic Engineering","Electric Circuit Theory","Skills and Technology in Communication". 

fighting!!!!!!!!!!!!!!!!  ^_^



4)Siapkan Assignment berkumpulan "Skills and Technology in Communication":I-it,I-You,I-Thou.

5)Siapkan Tutorial...


6)Buat jadual untuk jihad dunia+akhirat,walaupun ana agak 'alah' dengan jadual~
InsyaAllah nak cuba jugak kali ni,agar nampak lebih tersusun waktu ana dengan benda yang berfaedah.kurangkan lagha2..nak jadi mujahidah cemerlang kan?ayuh! ^^


7)errr...kalau ada rezeki nak beli handphone baru,alasan kukuh:nak tangkap gambar nota dalam kuliah bila lecturer tu kalih slide laju2..huh...ada pengalaman tak sempat nak salin nota tambahan.sedih... =(
phone lama dah berusia 5 tahun dan kamera tak dapat catch tulisan slide.haha..alasan ler tu..adik,cepat belanja! ^__--

samsung anycall~Saranghae.. ^^

8) lain2..buat masa ni tak ingat. ^_^



Antara impian ana semasa sampai di UniMAP sebagai freshie yang dah tercapai,Alhamdulillah.. :
( yg pelik tu abaikan =.=' )


1) mengaharapkan ada burung comel yang sudi hinggap sebentar di tingkap bilik ana di Kolej Kediaman ni.dah dapat! =)
ni buktinya..
 


2) dapat join usrah yang sangat ohsem!aka "bulatan gembira"..


3) dapat ukhuwah fillah dengan muslimat berpurdah. ^_^ *bahagia*

gambar hiasan semata-mata.


4) dapat housemate yang baik dan osem!



setakat ini dahulu..Wassalam.. ^_^

1 comment:

Muhammad Firdaus Bin Kamarudin said...

Selamat bercuti dan Salam AidilAdha :)